top of page

Energielabels voor particuliere woningeigenaren

Bent u eigenaar van een woning en heeft u een energielabel nodig? Dat kan ik voor u verzorgen. Hetzij t.b.v. van de verkoop hetzij voor uw hypotheek. De tarieven kunt u terugvinden in het tabblad "Tarieven energielabels".

Energielabels voor kantoren en utiliteitsgebouwen

Als u uw bedrijfspand gaat verkopen of verhuren, heeft u een energielabel nodig. Deze kan ik voor u realiseren, eventueel in combinatie met een NEN2580 meting en een maatwerkadvies. Als u meer wilt weten, kunt u contact opnemen via de contactpagina. Een aantal tarieven kunt u bovendien terugvinden op de site bij "Tarieven energielabels".

Energielabel voor woningcorporaties en vastgoebeheerders

Vanuit mijn ervaring en expertise kan ik corporaties en vastgoedeigenaren ondersteunen bij de verduurzaming van hun bezit. Ik heb ervaring met diverse projecten op dit gebied net als kennis  van Vabi-Assets ter ondersteuning bij het inzicht in de kwaliteit van het vastgoed op energetisch gebied.

Heeft u (andere) vragen?

Zit uw vraagstelling er niet tussen? We doen meer! Neemt u in dat geval contact met ons op via het contactformulier. We kunnen gezamenlijk de mogelijkheden bespreken.

bottom of page